Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Το ΕΣΔΙ είναι κάτι μοναδικό

         Αύριο είναι η πρώτη φορά που ως φοιτητές του ΕΣΔΙ καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτο που λέγεται εξέταση. Για όλους μας ήταν κάτι το δύσκολο, ήταν και είναι ακόμη μια πρόκληση που πρέπει να κερδίσουμε. Οι περισσότεροι απο μας δεν γεννηθήκαμε για να γίνουμε επικοινωνιολόγοι αλλά η περιστάσης και (γιατί όχι) η μοίρα μας ήθελε εδώ.

         Σαν μέλος της οικογένειας του ΕΣΔΙ νοιώθω πολύ περήφανος για όλους. Όλοι μας δώσαμε το μήνυμα ότι είμαστε ένα τμήμα διαφορετικό. Κανένας δεν λειτούργησε αναγωνιστηκά, κανένας δεν αρνήθηκε να βοηθήσει τον συμφοιτητή του. Σημειώσεις, συμβουλές και ομαδικές συναντήσεις για μελέτη , όλα αυτά σε ένα κόσμο και μια κατάσταση πραγμάτων όπου ο ένας προσπαθεί να φάει των άλλων. Έμεις όμως δεν είμαστε έτσι! Έμεις κάποτε θα γίνουμε ανθρώποι του πνέυματος, γι' αυτό ωφείλουμε να δώσουμε το καλό παράδειγμα σε όλους εκείνους που πατούν επι πτωμάτων για λίγη δόξα και χρήμα.
             
            Ξέρω ότι ονειροπολώ, ότι πολλοί θα γελάτε με αυτά που γράφω και θα πείτε ότι είναι τα λόγια ενός ονειροπόλου Δον Κιχώτη. Λοιπόν είναι τα λόγια ένος τέτοιου ανθρώπου, ακόμα και αν κάποιοι νοιώθετε την ανάγκη να πατήσετε πάνω απο τους συμφοιτητές σας για να ανεβείτε τότε και αυτό είναι λογικό, δεν μπορούμε να ευαισθητοπιήσουμε τους πάντες.

            Καλή επυτιχία σε όλους αύριο, είναι η πρώτη μας μάχη και πρέπει να την κερδίσουμε. Δουλέψαμε μαζί, διαβάσαμε μαζί, κουραστήκαμε μαζί. Αύριο πρέπει να το γιορτάσουμε μαζί,
γιατί μόνο σαν γροθιά μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου